Festlokal

Naturskönt belägen lokal för bröllop och fest

Övrabyborgs festlokal passar för tillställningar med 50-100 personer. Lokalen är rymlig och har en klassisk stil med modern funktionalitet, allt i en vacker herrgårdsmiljö. Vid hyra av lokalen ingår bord, stolar och cateringkök under torsdag-söndag. Övraby kyrka ligger med gångavstånd från festlokalen och ni har även möjlighet att nyttja den privata parken i samband med vigsel, fotografering och mingel.

Övrabyborgs festlokal uppfördes 1890, då som stall och har därefter renoverats till sitt nuvarande utförande. Festlokalen har en entré med möjlighet för presentbord och att hänga av sig, en stor festsal med bar, ett cateringkök samt två toaletter. Lokalen går att använda för bröllop och fest året runt eftersom den är isolerad och har golvvärme. 

Skapa ett personligt bröllop eller fest med hjälp av dukning, dekorationer, mat och musik. Porslin ingår inte i hyran av festlokalen, men vi ger er gärna rekommendationer på samarbetspartners inför er stora dag.

Vi tar emot bokningar för vår/sommar/höst 2025 just nu. Hör av er så berättar vi mer och bokar in en privat visning eller ett digitalt möte. Maila info@ovrabyborg.se.